2020/2021 ÕA

OIeme vastavalt Haridus- ja Teadusministeerium soovitustele sisse viinud järgmised suuremad muudatused.

1. Igal klassil on koduklass ja klasside vahel liiguvad ringi õpetajad, mitte õpilased.

2. Õpilased sisenevad kooli kolmest erinevast sissepääsust ja kindlatel kellaaegadel.

3. Oleme mahutavuse eesmärkidel viinud neli klassi ehk ühe paralleeli teise vahetusse (2. klassid). Täname selle mõistmise eest 2. klasside vanemaid ja õpetajaid!

4. Riided paigutatakse oma korrusel olevatesse nagidesse või garderoobi süsteemidele. Ainult 10.-12. klasside õpilased hoiavad välisriideid oma koduklassides.

5. Söömise planeerisime esialgu igale korrusele e oma klassidesse vastavalt ajagraafikule, kuid nüüd mõtleme juba õues toitlustamisele. Nädal aega on veel aega, et see plaan paika saada.

6. Tundide ja vahetundide ajagraafikud on muutunud, esimene tund algab enamasti kõigil 8.30. 2. vahetus alustab 11.20 paiku ja lõpetab 15 paiku.

7. Lapsevanemad annavad lapsed üle õpetajatele õues ja koolimajja alates 02.09 ei sisene. Koosolekud lapsevanematega viime läbi eelistatult e-keskkonnas sh ka sügisese lastevanemate üldkoosoleku.

8. Õpikute välja laenutus ei toimu nagu varasemalt. Õpilastele on 1.09 õpikud välja laenutatud ja need ootavad neid esimesel koolipäeval klassiruumis.

9. Ükskõik milliste haigusnähtudega lapse saadavad õpetajad kooliõe juurde kontrolli ja kooliõel on õigus saata laps koju. Sama kehtib ka õpetajate korral.

10. Ükskõik milliselt välisreisilt naasnud õpilastel palume viibida peale reisi 2 nädalat enese isolatsioonis. Sama kehtib ka õpetajate korral.

Kool on vastavalt Tallinna linna kriisikomisjoni juhisele välja töötanud rohelise – kollase – punase nö koroona ajal tegutsemise plaani.
Kui haigel lapsel ei ole tuvastatud kooli sisenemisel palavikku ja haigusnähud on avaldanud päeva jooksul, siis on käitumisjuhis järgmine.

 

Õpetaja käitumine

 

Distants päevad